Yogakurs våren 2022

 

DYNAMISK YOGA LITT ØVET

OM KURSET: Gjennom en serie av ulike stillinger jobber vi med balanse, styrke og bevegelighet i hele kroppen, med særlig fokus på ryggsøyla. Fokus på kjernemuskulatur, rotasjoner, for- og bakoverbøy. Styrke i bein og armer, bevegelighet i skuldre og hofter. Vi øver opp tilstedeværelse og konsentrasjon ved blant annet bevisst bruk av pusten, og trener på koordinasjon av pust og bevegelse. Den rolige, forlengede pusten virker balanserende på sinnet.

Det forventes noe kjennskap til Dynamisk Yoga fra tidligere, som for eksempel solhilsen og krigerstillinger. Timene innledes med rolige, mykgjørende øvelser og avsluttes alltid med avspenning. Alle øvelser instrueres med en respektfull holdning til «der du er»; kroppens behov og begrensninger og med en ikke-presterende holdning.

TID: Torsdager 17.30-19.00, (90 minutt), 10 ganger, (10.mars - 19.mai).

STED: Fauske Yoga Studio, 2.etasje Arkaden, Eliasbakken 9.

PRIS: 1950,-

PÅMELDING: [email protected]

Bindende påmelding.

Meld deg på kurs Dynamisk Yoga litt øvet her.

MYK YOGA

OM KURSET: Dette er en rolig time som kombinerer skånsomme øvelser med meditasjon, pust og avspenning.

De fysiske øvelsene vil ha særlig fokus på å mykgjøre og løse opp spenninger i hofter, rygg, nakke og skuldre. Den langsomme, dype pusten virker beroligende på kropp og sinn.

Oppmerksomhet på pust, sansene og observasjon av «her og nå» fremmer tilstedeværelse i kroppen og nuet. Timen avsluttes alltid med en lengre avspenning. Alle øvelser kan tilrettelegges. Det kreves ingen forkunnskaper for å delta.

TID: Torsdager 19.30 - 20.45, (75 minutt), 9 ganger, (17.mars - 19.mai).

STED: Fauske Yoga Studio, 2.etasje Arkaden, Eliasbakken 9.

PRIS: 1530,-

PÅMELDING: [email protected]

Bindende påmelding.

Meld deg på kurs Myk Yoga her.

DYNAMISK YOGA FOR NYBEGYNNERE

Et minikurs i Dynamisk Yoga for deg som er nybegynner!

OM KURSET: Vi gjør ulike stillinger med fokus på balanse, styrke og bevegelighet. Fokus på kjernemuskulatur, styrke i bein og armer, øke bevegelighet i skuldre, hofter og ryggsøyla. Fordi dette er timer beregnet på deg som er nybegynner bruker vi ekstra god tid på å lære riktig teknikk i øvelser som feks solhilsen. Du får også en innføring i grunnleggende stillinger som krigerstillinger og hvordan vi bruker pusten i Dynamisk Yoga gjennom blant annet å koordinerere pust og bevegelse. Timen starter med rolige, mykgjørende øvelser og avsluttes med avspenning.

Du trenger ikke være myk for å delta eller ha noe erfaring med yoga fra tidligere, men du bør ikke ha for mange fysiske begrensninger og være i normalt god form. Det vil gis alternativer til de ulike stillingene. Du oppfordres til å lytte til kroppen din, og alle øvelser instrueres med en respektfull holdning til «der du er»; kroppens behov og begrensninger og med en ikke-presterende holdning.

Dersom det er nok interesse vil det bli satt opp flere timer i Dynamisk Yoga for nybegynnere utover våren. Gjerne ta kontakt dersom du lurer på om dette kan være noe for deg.

TID: Onsdag 16. og 23.mars kl.17.30-19.00 (90 minutt).

STED: Fauske Yoga Studio, 2.etasje Arkaden, Eliasbakken 9.

PRIS:  390,-

PÅMELDING: [email protected]

Bindende påmelding.

Meld deg på kurs Dynamisk Yoga for nybegynnere her.